Vélemény

A MILF vagány anyu, vagy vállalhatatlan mutter?







Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.11.15.
MILF anya-lánya kapcsolat

Néhány évvel ezelőtt futott az a sztori, amikor a 16 éves lány megkérdezte az anyukáját, hogy áthívhatja-e a barátait. Eddig egészen hétköznapi a történet, de a 35 éves Rachel Lynn Lehnard egy kicsit túlgondolta a trendi mami figurát és kézzel fogható, bevállalós MILF lett belőle. És ez nem egy pornó kerettörténete, hanem egy hamisítatlan, georgai bulvárhír.

Minden dögös 40+-os anyuka MILF? - Fotó: Piaxabay

Rachel mami piát és füvet vett a fiataloknak, akikkel aztán meztelenül twisterezett. A pucér társasozás után az egyik 18 éves fiúval szexelt a fürdőszobában, majd úgy belejött a menőzésbe, hogy előszedett egy halom vibrátort, síkosítót, gésa tojást és ki tudja még, milyen kütyüket, és azokkal tartott bemutatót a nappaliban. A bulika akkor ért véget, mikor az éjszaka közepén a kiütött anyuka arra ébredt, hogy lánya 16 éves pasija döngeti. A nőt letartóztatták, de csak amiatt kell bíróság elé állnia, mert alkoholt és drogot adott lánya barátainak, ugyanis Georgia államban a 16 éven felüliek már szabadon szexelhetnek.

A MILF nem egy bók, még ha elsőre annak hangzik is. - Fotó: Pixabay

Na, akkor mély levegő, és értelmezzük egy kicsit a MILF fogalmát. Az Amerikai pite óta úgy tudjuk, hogy ez tulajdonképpen kamasz bók – bár én a magam részéről nem venném annak. Stifler dögös mamájára mondták, aki elcsábítja Finch-et. Az megvan, hogy a Mother I’d Like to Fuck jelentése: Anya, akit megdugnék? Oké, Stifler mamája pontosan az a karakter, akit a fiatal fiúk szívesen megdöntenének - ha lenne hozzá bátorságuk, és nem csupán egy kultfilm szereplője lenne. A feltételes mód akár a bók szintjére is emelheti a kifejezést, de a pornóipar végképp lehántotta a kamaszbájt róla. Az évtizedek során ugyanis önálló műfajjá nőtte ki magát. A bevezető sztori többnyire az, hogy anyuci megkívánja gyereke barátját, vagy anyucit megkívánja gyereke barátja. Aztán „eksön.” És, ugyan a georgiai extrém sztori hallatán azt gondoljuk, hogy mi pontosan tudjuk, hol húzódik a határ a vagány anyu meg a vállalhatatlan, önmagát még mindig, vagy újra szexis csajnak képzelő szülő között, azért érdemes végiggondolni, hogy vajon az anya-lánya viszonyba meddig fér bele a barátnőzés? Mert mi van akkor, ha anyu túllő célon? Még ha nem is annyira, mint Rachel Lynn Lehnard.

Egy anya is lehet menő (Fotó:Pixabay)

Én egyébként hiszek az anya-lánya barátságban, ami a vagányanyuság egyik pillére. És persze, hogy anyu is lehet jó csaj, hiszen ő az első azonosulási minta. De egy jófej anya figyel a lányára, nem rivalizál vele, nem akar fiatalabbnak tűnni nála és nem azért jár edzőterembe, hogy vékonyabb legyen, mint ő. Ráadásul bármikor képes visszaváltani anyatigris üzemmódba. Az anyáknak ugyanis a felnőtté válás során nemegyszer kell úgy viselkedniük, ahogyan egy jó barátnő sosem tenné.Hiszen, ha én vagyok a lányom legjobb barátnője, akkor ki az anyja?





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás