Bunyós Pityu lebetegedett, a fellépését is lemondta





Az izomcelebet egy titokzatos, lázas betegség verte le a lábáról. Pityu azóta a telefonját sem veszi fel, csak remélni lehet, hogy nincs nagy baj.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.03.12.
bunyós pityu betegség lázmérés

Bunyós Pityut szombaton várták volna Vágra, arra a Győr melletti településre, ahol nagyszabású nőnapi rendezvényt tartottak sztárfellépőkkel. Az egyik közülük a hajdani bokszoló lett volna, aki azonban az utolsó pillanatban lemondta a fellépést. 

 

 

Mivel nagyon nem jellemző az, hogy Pityu csak úgy visszalép, a közeli barátai és a rajongói is azonnal aggódni kezdtek. 

Kedves Vágiak! Ma este Vágon a Rábaparti Étteremben tartandó nőnapi bálra, lázas betegségem miatt sajnos nem tudok megjelenni. Megértéseteket köszönöm, remélem a következő eseményen már ott tudok lenni... Még egyszer elnézést mindenkitől. Jó szórakozást... Bunyós Pityu

Az aggodalomra pedig minden okuk meg lehet, hiszen az izmos celeb 2021-ben szó szerint a halál torkából tért vissza azután, hogy megfertőződött koronavírussal. 

Bunyós Pityu
 

Senkinek nem kívánom, hogy átélje azt, amit én!

– mondta akkor, egy hónapos kórházi tartózkodás után a sportoló. 

„Az elkövetkezendő hetekben vár még rám néhány kontrollvizsgálat; vérvételre megyek és megmérik a tüdőkapacitásomat is. Szerencsére nem fulladok ki egy kis sétától, a kezdetektől ügyeltem arra, hogy szinten tartsam magam. Amikor a kórházban már jobban lettem, gumikesztyűbe fújtam levegőt, ezzel edzettem.”

Ilyen előzmények után tehát érthető, hogy sokan megijedtek a Facebook-poszt olvasatán, és azért is, mert a hétvége további részében az énekes-sportoló nem vette fel a telefonját. Csak remélni lehet, hogy egy kisebb megfázás miatt nyomja az ágyat a híresség, és hamarosan visszatér a színpadra. Az biztos, hogy sokan várják vissza. Bunyós Pityut természetesen lapunk munkatársa is kereste telefonon, de sajnos nem reagált a telefonhívásainkra. 

Bunyós Pityu mindig egészségesen élt – Fotó: Facebook 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás