Heti top 5: az Oscaron villantottak, Kulcsár Edina nevet váltott, Opitz Barbi fodrásznál volt





Volt minden a héten a hazai és a nemzetközi sztárvilágban, amire sokan voltak kíváncsiak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.19.
toplista Béres Anett bochkor gábor Opitz Barbi Kulcsár Edina

Lassan egy hete, hogy átadták a 2023-as Oscar-díjakat, de az olvasóinkat még napokig érdekelte, hogy mi minden történt a gálán, valamint az azt követő partin. Ez utóbbi a második legfontosabb buli az évben a MET gála után, így rendesen kipakolta mindenki, amije van.

* * * 

Bochkor Gábornak nem volt szüksége merész ruhára ahhoz, hogy sokan legyenek rá kíváncsiak. Sőt, olyan képet posztoltak a reggeli rádióműsora Facebook-oldalára, amin nincs is rajta a legendás műsorvezető, de talán ő nem is kapott volna annyi lájkot, mint a fotón látható tündéri kisbaba.

Bochkor babafotóval hozta lázba követőit – Fotó: Bors

Kulcsár Edina örök sláger az olvasók között, a héten arra voltak a legtöbben kíváncsiak, hogy mi is a helyzet a névváltoztatásával. Felvette ugyanis férje, G.w.M vezetéknevét. Ami nem azt jelenti, hogy G. Edinaként mutatkozik be ezentúl, hiszen a rapper eredetileg Varga Márk, de az egykori szépségkirálynő csak részben lett Varga.

* * *

Míg Kulcsár Edina nevet váltott, Opitz Barbi a frizuráján változtatott, és ez igencsak nagy érdeklődésre tartott számot. 

* * *

Béres Anett esetében azonban nem a frizurája érdekelt valakit, hanem a lába. Egy perverz férfi akarta kiélni rajta a lábfetisiszta hajlamait, ami az egykori valóságshow-szereplőnek nem tetszett túlságosan. De volt egy másik önjelölt online Rómeó is, aki a pocsék helyesírásával akasztotta ki Anettet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás