„Rájött, hogy remekül lehet csajozni ezzel” – Keleti Andrea őszintén mesélt a fiáról





B. Tóth László vendége volt Keleti Andrea az Egy falat kenyér műsorban, ahol elárulta, hogyan lett táncos annak ellenére, hogy férfiszabó végzettsége van.



Megosztás
Szerző: BB
Létrehozva: 2023.04.03.
keleti andrea csajozás tánc hobbi fia

Múltjáról nosztalgiázik Keleti Andrea táncművész. Rengeteg versenyen vett részt, volt ifjúsági magyar bajnok, tízszer lett magyar bajnok. Ma már a saját tánciskolájában tanítja a táncolni vágyókat.

Fotó: Bielik István

Mindig is szerette volna, ha gyerekei követik a szüleik példáját és ők is táncosok lesznek, de nem így lett, ők csak hobbiból táncolnak.

A fiam elkezdett táncolni. Kicsi korától szerettük volna, ha ő is táncol. Mindig eljött, egy órán részt vett, majd mondta, hogy jó volt, köszöni szépen ő nem jön többször. Aztán 14 éves korában rájött, hogy remekül lehet csajozni ezzel. Ő azóta nagyon lelkes, most már ilyen programokra járnak a barátaival

– mosolygott a táncművész és azt is elmondta, hogy ma már kevés a lehetőség, ahol a fiatalok ismerkedni tudnak, vagy ahová el tudnak menni táncolni közösen. Arra is kitért, hogy a mai generációnál már azt tapasztalja, hogy változott a zenei ízlés és a klubokban csak egy helyben totyognak sokan, egy kis területen.

Andi egyébként jó ideje abszolút nem versenyzik, amikor a lánya megszületett, akkor hagyták abba a versenyszerű sportolást, mivel nem volt idejük a pici mellett. Ma már csak hobbitáncosokkal foglalkoznak az iskolájukban. Mint mondta, ajánlja mindenkinek ezt a mozgásformát, hiszen remekül átmozgatja a testet, neki is ötven felett szüksége van a jó kondira. Szerinte nem nehéz megtanulni táncolni, kezdetben kell csak figyelni a lépésekre, de ezen túllépve, az eddigi tapasztalatai alapján már mindenki elkezdi élvezni.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás