Babakocsibotrányba keveredett Király Viktor kedvese, egymásnak estek az anyukák





Darázsfészekbe tenyerelt Király Viktor csinos felesége, Anita? Kisgyermekes témában támadtak a sztáranyukának a kommentelők. Többek szerint rossz döntést hozott a kisfiukkal kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.06.16.
Módosítva: 2023.06.16.
Király Viktor komment Anita babakocsi

Király Viktor felesége, Anita élete leginkább az anyaság körül forog, mióta kisfiuk, Kolen 2020. májusában megszületett. Különösen az első időkben gyakran elmélkedett közösségi oldalain egy-egy kisgyermekes témát illetően: alvás, evés, napirend témakörben. Rajongói szerették a gondolatait, és jó kis párbeszéd indult mindig a posztok alatt. Most azonban nem volt nagy az egyetértés a kommentelők között.

Kiakadtak a babakocsi miatt

Anita maga sem gondolta volna, hogy milyen kommentháborút robbant majd ki a nemrég a közösségi oldalára feltöltött képe. Történt ugyanis, hogy a dögös sztáranyuka, aki saját kozmetikumaival is sokat foglalkozik, elszabadult egy kicsit a hétköznapi mókuskerékből, Cipruson töltődik fel kisfiával és a testvérével. Az egyik itt készült fotón Anita a dögös szettjét és imádott babakocsiját mutatta meg követőinek, akik nem voltak elégedettek a látvánnyal! Bár a sztáranyuka szépségét elismerték, sokan helytelenítették, hogy a több mint hároméves Kolen még babakocsiban ül.

Dögös a ruha és a babakocsi is, csak nekem furcsa… 3 éves elmúlt, minek még a babakocsi?” – háborgott az egyik hozzászóló.
Még mindig babakocsis? Bele se ülne az én 3 éves fiam, mondván, ő már nem bébi” – hangzott egy másik komment.

Volt, aki megvédte Anitát

Persze volt, aki a védelmére kelt:
Ohh, nekem a 4 évesem is simán igényli (lusta pasi) vagy a nyakamban cipelhetem” – válaszolt a rosszakaróknak egy anyuka. 
Nem azért kell beleültetni a gyereket, mert bébi, hanem mert akik folyamatosan úton vannak, nekik képtelenség ennyit cipelni 1 gyereket, főleg ha alszik is. Bicikli, roller és társai sokszor nem opció, pont amiatt, mert mi van, ha aludna vagy hasonló” – így egy másik.

Viktor nélkül utaztak Ciprusra

De nem csak a babakocsi megléte vagy nem léte foglalkoztatta a kommentelőket. Voltak, akik inkább azt furcsálták, hogy Kolen apukája, Király Viktor miért maradt otthon. Hónapok óta rebesgetik, hogy kapcsolatuk válságban van, s tekintve a rendszeresen külön szervezett programokat, nem úgy látszik, hogy sikerült már rendezniük a soraikat. Nyilatkozataikból úgy tűnik, Viktor az, aki jobban szeretné visszaállítani a családi békét.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás