Király Linda a Himnusz bakiról: Ez is kellett ahhoz, hogy az legyek, aki ma vagyok!





Nem bírta abbahagyni a sírást Király Linda a Dancing with the Stars színpadán. Szombat este a produkciójuk közben felkavarodtak benne az emlékek. Az énekesnő azoknak ajánlotta táncát, akik harcosok, akik minden pofon után képesek felállni. Neki is sikerült már többször, de van egy fiaskó az életében, ami mindnél fájdalmasabb…



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.29.
király linda baki himnusz elengedés

Király Linda hosszú-hosszú évek hallgatása után mesélt a Himnusz-fiaskóról ami kettétörte éppen csak induló karrierjét. Családjával egy évvel korábban költözött haza Magyarországra, a három testvér se írni, se olvasni nem tudott magyarul, nehezen ment a beilleszkedés. Ráadásul azért is jöttek haza, mert édesanyja petefészek rákkal küzdött, mindössze 13 százalékot adtak neki az orvosok a túlélésre, ami úgy érezte, csak hazájában fog sikerülni. Majd jött az ominózus baki és még nehezebb lett Linda élete.

Alig bírta abbahagyni a zokogást Király Linda Fotó: MK


Király Linda: Nagyon kellett ez már nekem!

Csupaszra vetkőztette lelkét az énekesnő párja mellett a Dancing with the Stars harmadik adásában. A műsor tematikája a Több, mint tánc volt és Linda súlyos fájdalmakat vitt a színpadra élete legnehezebb időszakát felelevenítve, ami után alig bírta abbahagyni a zokogást.

"Nehéz megfogalmazni, hogy vagyok" – vett nagy levegőt Király Linda. " Mert nekem ez a mai nap nem tudom miért, miért volt, hogy ma tört rám, de érzelmi hullámvasúton voltam egész nap. Egész héten nem volt gond. Valahogy ma jött rám, most szakadt föl az reálisan, hogy oké én ezt most bevállaltam, és akkor meg fogom csinálni, totál zavarba jöttem hirtelen. Viszont szerintem ez nagyon kellett nekem! 

Nem vagyok az a sírós típus, de most nem tudtam abbahagyni. De úgy látszik ennek itt volt az ideje! Igazából a harcosoknak ajánlottam a táncom! A harcosoknak, aki képes újra és újra felállni, bármilyen mélyponton van, bármilyen pofont kap, bármilyen toxikus kapcsolatban van. Említettem néhány helyzetet: anyukám betegsége, a Magyarországra költözés, a nagy pofon a Himnusszal, az önmagammal való küzdelem, a régi Lindát látni és a mostanit, mert ez egy része az én sztorimnak. Ezért én a harcosoknak küldöm ezt, akik kőkeményen viszik tovább az életüket, bármi is történik.

 

Végre el tudta elengedni a Himnusz bakit

Amikor azt kérdeztük Király Lindától, sikerült-e túllépni a majdnem a karrierjébe kerülő ominózus éneklést, kiderült: a színpadon, a produkció után ezért zokogott.

" Hát még volt bennem valami, amire nem számítottam, ez jött ki , de  elengedtem" – sóhajtott nagyot a gyönyörű énekesnő. " De még ezt sem, ahogy igazából semmit nem bánok az életemben. Úgy érzem ezek a dolgok azok, amik miatt olyan lettem, amilyen vagyok! Azt a sok munkát magammal, azt a sok fejlődést, ami emiatt van, mert igazából a mélypontokból, a pofonokból lehet tanulni. Ezért nem sajnálom, ami történt! 

Nyilván nagyon nehéz volt ezt egy tini lánynak megélni úgy, hogy a nyelvet sem tudtam még rendesen, igazából még azt sem tudtam felfogni hol vagyok… De nagyon sokat tett ahhoz hozzá, hogy olyan zeneszerző, olyan énekes, olyan ember legyek, amilyen vagyok. Szóval kemény volt, de megérte! És ez a műsor is egy tanulás. Mondtam is Andrisnak (Suti András, a táncpartnere) hogy a műsor után sem szabadul meg tőlem. Olyat indított meg bennem ez a szereplés, az életemben, amit minden nőnek ajánlok. Olyan szinten tanulok önmagamról, a nőiességről, hogy ezt biztosan nem hagyom abba! Szóval imádom a táncot, ez biztosan marad az életemben!

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás