Rettegve vészelte át az éjszakát: brutális viharba került Miamiban Bunyós Pityu





Bunyós Pityu Miamiban tölti az idejét, napsütés helyett azonban egy vérfagyasztó vihar szemtanúja volt.



Megosztás
Szerző: Betti
Létrehozva: 2023.11.17.
vihar bunyós pityu miami

Szikora István, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Bunyós Pityu a közösségi oldalán mutatott egy felvételt a tomboló viharról, amelyről az égszakadás előtt még egy figyelmeztetést is kiadtak az ott tartózkodóknak. A felvételen jól látszik, hogy nagyon komoly volt a helyzet a tengerentúlon. 

Bunyós Pityu
Őrületes erővel csapott le a vihar Bunyós Pityura Miamiban (Fotó: Bunyós Pityu)

Gigantikus vihar tombolt Miamiban 

Az énekes videójából azt is megtudhattunk, hogy az elmúlt 40 év egyik legnagyobb viharát kellett átélnie, a helyiek is aggódva figyelték a helyzet alakulását.

„Kicsit azért be voltam tojva az éjjel” – számolt be követőinek Bunyós Pityu, akinek posztjában jól látszik, milyen óriási erővel tépkedi a fák lombkoronáját a szél, mennyire ömlik az eső és milyen hatalmas hullámok mossák az óceán partját. 

Aggódnak a rajongók

Pityu közösségi oldalára számos komment érkezett, egyesek próbálták megnyugtatni a hurrikán miatt aggódó zenészt, míg mások a hogyléte felől érdeklődtek. 

Nem ő az egyetlen, aki a tengerentúlon viharban ragadt

Korábban Vasvári Vivien is testközelből élhette át azt, hogy milyen, amikor egy hurrikán lecsap a floridai partvidékre. Akkoriban a hatóságok életveszélyes, akár 4 és fél méteres viharhullámokra, áradásokra figyelmeztették a lakosokat, akik rettegve várták, milyen pusztítást végez a hurrikán. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás