Sokk: Varga Viktor felgyújtotta a barátját





A zenész megtanulta, a tűzzel való játék komoly dolog.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.01.22.
tűz dal Varga Viktor duna víz

Varga Viktor komoly lépésre szánta el magát: dalt ír az elmúlt, rendkívül nehéz időszakáról. A zenész otthonában ugyanis a megáradt Duna hihetetlen károkat okozott. Az énekes régóta álmodozott part menti életről, sajnos most azonban megtapasztalhatta annak árnyoldalait is. Jurtáját ugyanis 20-30 centiméteres magasságban árasztotta el a víz. Rájött: a természet nagy úr! 

Varga Viktor
Varga Viktor dalt ír traumatikus élményéről – Fotó: Nagy Zoltán 

Ennek ellenére legújabb dalához forgatott videóklipjében egy másik természeti elemmel játszik, a tűzzel, amivel még egyik barátját is sikerült felgyújtania. Mindezt természetesen biztonságos körülmények között, egy tűzshow keretein belül.

Új játékokkal bővül a színes kis tárházam, úgy néz ki, a nyáron szuper tűzshow-kkal bővülnek az előadások Nagy Balázs barátom és csapata által. Nagyon élvezem, hogy játszhatok most már szó szerint is a tűzzel, és hogy felgyújthatom egy égő katanával Balázst a legújabb Árvizes dalomra, amit hamarosan klipként is láthattok. A dal különlegessége, hogy 1 hónappal az árvíz előtt írtam, anélkül, hogy tudtam volna, mi lesz velem, az intuícióim erősek, figyelni kell, a szavaknak pedig hatalmas ereje van!

– írta Viktor Instagram-oldalán.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás