Elhagyta az országot Jolly és kedvese





Az énekes Szuperák Barbara társaságában Miami fehér homokos tengerpartjára utazott, hogy ott pihenjék ki a múlt év fáradalmait. A szerelmesek romantikus fotókkal hergelik az itthon maradtakat.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.02.19.
Módosítva: 2024.02.19.
Jolly romantikus Miami élet nyaralás

Jolly és Szuperák Barbara lassan öt éve alkotnak egy párt. Bár a szerelmeseknek a kezdetekben nem sokan jósoltak hosszú, közös életet, a páros már réges-régen rácáfolt a kétkedőkre. A kapcsolatuk stabil, jól működnek együtt a hétköznapokban és a munkában is, ők tipikusan az a páros, akiknek nem jelent gondot a napi 24 órás együttlét. Ennek ékes bizonyítéka az a romantikus út, ahova most indultak el. 

Jolly, Szuperák Barbara
Jolly és Barbara harmonikus kapcsolatban élnek Fotó: Markovics Gábor

Irány Miami 

Jolly és Barbara nagyon sokat dolgozott az elmúlt évben, és a hírek szerint idén sem lesz sok idejük unatkozni, ugyanis tele van bulikkal a naptárjuk. Annak érdekében, hogy egy lendülettel végig tudják koncertezni a 2024-es évet is, úgy döntöttek, hogy az év elején a hideg időt maguk mögött hagyva elutaznak a festői Miamiba, hogy a napfényes és fehér homokos tengerparton töltődjenek föl. A szerelmesek egy pár napja meg is érkeztek, és természetesen nem késlekedtek feltölteni az első fotókat. Mondjuk az első kép meglehetősen szokatlanra sikerült… Nézzék csak: 

Háborognak a kommentelők 

A tengerparton készült képek természetesen minden követőjükből más reakciót váltanak ki. Van, aki jó nyaralást kíván, és vannak olyanok is, akik szerint csak hergelik a népet azzal, hogy ilyen csodálatos helyszínről jelentkeznek be. 

De Jollyék mit sem törődnek a kritikus hangokkal, számukra ez a nyaralás mindennél fontosabb, így nem is törődnek a negatív hangokkal. A nyaralásuk alatt egyébként nemcsak strandolnak, igyekeznek felfedezni a környéket is, hogy minél több élményt szívjanak magukba. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás