Schoblocher Barbara nagy dobásra készül





Örülhetnek a Blahalouisiana-rajongók, ugyanis idén rengeteg új dallal gazdagodnak. Schoblocher Barbara lapunkkal megosztotta, mivel készülnek az idei szezonra.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.03.07.
Schoblocher Barbara Blahalouisiana Budapest Park

Nagy dobásra készül idén a népszerű Blahalouisiana együttes: tavasszal megjelenik a legújabb lemezük. Az új dalok egy részét már hallhatták a rajongók, de az elkövetkezendő időszakban még több újdonságra számíthat a közönség. Az együttes több dala is bizonyított már – a Túl távol, elég közel, a Sokat bír és a Testemnek ha engedem, csak hogy párat említsünk. Nem csoda, hogy sokan alig várják már a legújabb szerzeményeket. A banda énekesnője, Schoblocher Barbara pedig már alig várja, hogy megoszthassa ezeket a közönséggel.

Schoblocher Barbara
Schoblocher Barbara alig várja, hogy megoszthassa a közönséggel az új szerzeményeket 
Fotó: Martin Vanda

„Tavaly egész évben dolgoztunk ezen az új lemezünkön, rengeteg munkát fektettünk bele. A lemezről négy dal jelent már meg. Április huszonötödikén koncertezünk a Budapest Parkban, ezelőtt fog megjelenni az album többi része. Nagyon izgatott vagyok, és várom, hogy megosszuk a közönséggel!” – mondta lelkesen Barbi lapunknak. 

„Ilyenkor sosem félek attól, hogy a közönségnek tetszeni fognak-e a dalok. Bízom benne, hogy ugyanannyira szeretni fogják őket, mint mi. Sosem olvasok negatív kritikákat, ugyanis a legtöbbet olyan emberek írják, akik abban élik ki magukat, hogy másokat alázzanak. Eddig sem foglalkoztam velük, és ezután sem fogok.”

Az együttes már javában készül a nyári szezonra is.

Reméljük, ugyanolyan jó lesz a nyár, mint tavaly: sok koncertre, fesztiválra és saját koncertre készülünk. Most ez a Budapest Park a legnagyobb dobás.

Schoblocher Barbara születésnapot ünnepel

Az énekesnőnek jövő hét szerdán lesz a születésnapja, ám ezen a napon leginkább pihenni szeretne.

„Jókat szeretnék enni és pihenni! Tavaly nagy felhajtás volt, mert tavaly volt a harmincadik születésnapom. Magamnak szerveztem egy nagy bulit, mert nem akartam mást terhelni ezzel. Az ajándékok terén viszont jól megleptek, kaptam egy gyönyörű gitárt, készítettek nekem egy könyvet és még egy saját Bravo magazin kiadást is kaptam.”





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás