Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat





Molnár György Elefánt annak ellenére is tud pozitív lenni, hogy az elmúlt években többször komolyan megrendült az egészsége. Az Omega sztárja legyőzte kiújult daganatos betegségét, de közben a szíve is rendetlenkedik, gerincsérve lett és rejtélyes szédülések kínozzák.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.20.
Molnár György Elefánt Omega (együttes) daganat

Molnár György Elefánt nem szeret panaszkodni, most már arról is mosolyogva tud mesélni, hogy megrángatták az elmúlt évek az egészségét. Sőt, csakis előre néz és igyekszik minden percét a szeretteivel: imádott feleségével, fiaival és huncut unokájával tölteni.  

Molnár György Elefánt
Az Omega sztárja már csak a jó dolgokkal szeretne foglalkozni 
(Fotó: Szabolcs László)

Betegségei ellenére pozitív maradt az Omega sztárja

A legendás rockbanda gitárosa hamarosan élete fontos pillanatához érkezik, ugyanis két kamasz fia érettségizik, felesége pedig ezzel egy időben a doktoriját készül átvenni. A Kossuth-díjas zenész az elmúlt időszakban sokat küzdött betegségekkel, hatalmas boldogságként éli meg, hogy másodjára is legyőzte a rákot. Mert szerinte így kapott még jó pár évet, amit családjával tölthet. 

„2018 óta több műtétem volt, de úgy néz ki, a rákot túléltem és ezzel időt nyertem” – kezdte Molnár György Elefánt. 

Elég hosszadalmas volt a küzdelem, a sok kemó, kórház, az utolsó egy hatalmas operáció volt, ráadásul miattam a szeretteim is szenvedtek, aggódtak. Közben a szívem is rendetlenkedik, és hogy ne unatkozzak, kiderült, gerincsérvem is van. De köszönöm jól vagyok! Még, ha a daganaton kívül semmi nem rendeződött, ezzel kell már végigjátszanom ezt az élet nevű mérkőzést. A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat…

A 74 éves gitáros ezért ezentúl csakis a jó dolgokkal akar foglalkozni, izgulni fiai továbbtanulásáért, felesége diplomájáért és azért, hogy legyen bőven lehetősége zenélni. 

„Ezek erős szavak, tudom és ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok boldog, mert az vagyok! Boldogít a feleségem, a két gyönyörű fiam, na és az unokám. Most lesz három éves és úgy hív, hogy Mohikán Papa, mert írtam egy dalt, az Utolsó mohikánt. Remélem, büszke a nagyapjára, akit látott már Mobilmánia koncerten is! Mert az Omega megszűnése után pár hónappal elkezdtem érezni, hogy hiányzik a színpad, a közönség. Mivel Vikidál Gyulát régóta ismerem és szeretem, és hívott az együttesébe, ezért boldogan mondtam igent!”

 





 





Ezeket olvastad már?
Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás