Harry hercegnek bűntudata van Katalin miatt





Úgy hírlik, a sussexi herceg májusban az Egyesült Királyságba utazik az Invictus Games megalapításának 10. évfordulójára, és talán a felesége is elkíséri. Harry herceg állítólag alig várja, hogy találkozzon elhidegült bátyjával és rákbeteg sógornőjével. Meghan azonban félne visszatérni Angliába – és erre minden oka megvan.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.14.
Módosítva: 2024.04.14.
Harry herceg katalin hercegné Meghan Markle

Jóval azelőtt, hogy elvette Meghan Markle-t, csodás barátság alakult ki Har­ry herceg és a jelenlegi walesi hercegné között. Amikor azonban a sussexi hercegi házaspár 2020-ban áttelepült Londonból a kaliforniai Mon­te­ci­tóba, ez a barátság halványulni kezdett, és a Katalinra őrülten féltékeny Me­ghan hatására majdnem teljesen megszakadt. Az elmúlt néhány hónapban történtek azonban arra késztették a 39 éves Harryt, hogy a felesége nemtetszése dacára is komolyan fontolóra vegye a hazalátogatást, ezzel újra közel kerülve beteg édesapjához és felújítva a régi barátságát a sógornőjével.

HOT FELTÖLTÉS Harry herceg a fejébe vette, hogy találkozik Katalin hercegnével, mert bűntudata van METROPOL
Harry herceg nagyon aggódik a hercegnéért, és nem tudja elviselni, hogy ilyen szörnyű időszakon megy keresztül Fotó: Getty Images

Harry nagyon aggódik a hercegnéért, és bár elszakadtak egymástól, nem tudja elviselni, hogy ilyen szörnyű időszakon megy keresztül

– mondta egy bennfentes a Woman’s Day Aust­ra­liá­nak, majd folytatta:

Hatalmas bűntudatot érez amiatt, ahogyan Katalinnal bánt a könyvében, mivel a sógornője az egyik legjobb barátja és szövetségese volt a korai éveiben. Meghan háttérből sugárzott leplezetlen ellenszenve a királyi rokonai iránt azonban továbbra is akadályt jelenthet.

Ha esetleg csatlakozna a férjéhez, az jó kiindulópont lehetne számukra a családdal és a brit néppel való kapcsolataik helyreállítására, ám akár egyedül utazik Harry, akár Meghannel, nehézségek adódhatnak. Vilmos és Katalin szerint jobb lenne, ha Meghan – tökéletes kifogásként a gyerekeire, illetve a még mindig kérdéses biztonságukra hivatkozva – inkább távol maradna, a fivérek pedig csupán néhány percre találkoznának a nyilvánosság előtt, hogy megmutassák: képesek szembenézni egymással.

HOT FELTÖLTÉS Harry herceg a fejébe vette, hogy találkozik Katalin hercegnével, mert bűntudata van METROPOL
A Harry szívügyének számító Invictus Games legutóbbi eseményén. Münchenben Meghan is felbukkant Fotó: Getty Images

A walesi hercegi pár békét és nyugalmat akar magának és a gyerekeiknek. Harryék drámai látogatása ennek az ellenkezőjét eredményezné. Katalinnak most a gyógyulására kell koncentrálnia, Vilmosnak pedig sem ideje, sem kedve nincs ahhoz, hogy kibéküljön az öccsével, mert továbbra is úgy véli, hogy Harry – Meghan mérgező támogatásával – nemcsak őt, hanem az egész királyi családot elárulta.

HOT FELTÖLTÉS Harry herceg a fejébe vette, hogy találkozik Katalin hercegnével, mert bűntudata van METROPOL
Az egykori Nagy Négyes (balról jobbra: Katalin, Vilmos, Harry és Meghan) barátsága már négy éve a múlté Fotó: Getty Images




 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás