Itt az újabb botrány: toxikus bántalmazó Sylvester Stallone?





Az eset egy sorozat forgatása alatt történt. A történtek miatt közleményt is kiadtak.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.04.10.
kritika botrány Sylvester Stallone balhé

Hatalmas botrány van kialakulóban Sylvester Stallone körül, miután a sztárt megvádolták azzal, hogy ocsmány módon bánt a színészeivel.

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone.
Sylvester Stallone ocsmány módon bánt a színészeivel Fotó: Twitter (X)

Stallonéról atlantai statiszták zárt Facebook-csoportjában terjedt el, hogy egy meg nem nevezett rendezővel együtt rendre megalázza a statisztákat: állítólag volt, akit rondának vagy kövérnek hívott, mást "egy kád zsírként" jellemzett. A színész a Tulsa királya című sorozathoz kérte a munkatársaitól, szép, fiatal nőket a produkcióhoz.

A történtek hatalmas port kavartak, ami miatt az atlantai székhelyű CL Casting a Facebookon közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy befejezte a közös munkát Sylvester Stallonéval, aki állításuk szerint folyamatosan megalázta a statisztákat.

Úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink Tulsa királya című produkcióval. Jövő héten fejezzük be a munkát, és 12-én lesz az utolsó napunk. Minden jót kívánunk annak, aki átveszi a műsort. Köszönjük minden nagyszerű statisztának a folyamatos támogatást

- olvasható a közleményben.

A Rose Locke Casting arra kérte a statisztákat, keressék meg őket, ha bármi „mérgező” dolgot hallottak vagy tapasztaltak a Tulsa királya forgatásán. Egy, a sorozathoz közel álló forrás elárulta, hogy csak nemrég szereztek tudomást a történtekről, de már vizsgálják az állításokat - írja a Ladbible.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás