„Terhes vagyok, ami egyfelől jó hír, másfelől tiszta pánik” – 42 évesen negyedik gyermekét várja a TV2 sztárja





42 évesen ismét édesanya lesz a Sztárban sztár leszek! énekesnője, aki így már négygyermekes édesanya lesz. Nem tervezték a következő babát, Sebestyén Katja a terhessége első három hónapjában észre sem vette, hogy állapotos.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.04.11.
Módosítva: 2024.04.11.
teszt Sebestyén Katja várandósság terhesség fürdőszoba

Sebestyén Katja túl van az első trimeszteren, a terhessége szerencsére eseménytelenül zajlik még annak ellenére is, hogy mindössze két hete tudta meg, hogy egyáltalán babát vár…

Sebestyén Katja
Sebestyén Katja nem tudta, hogy jön a negyedik gyerek. (Fotó: TV2)

Sebestyén Katjának semmilyen tünete nem volt 

Az énekesnő a TV2 Mokka, csütörtök reggeli adásában mesélt a vele történtekről

Az elején semmi jele nem volt annak, hogy állapotos vagyok

– mondta a TV2 Mokka kameráinak csütörtök reggel az énekesnő. A női dolgok elmúltak, az már gyanús volt, de több terhességi tesztet is csináltam, de mindegyik negatív volt. Mondtam is a páromnak: Peti, 42 éves vagyok és klimaxolok! Elkezdtem egy kicsit hízni is, de azt is betudtam a változó kornak… 

Aztán három héttel ezelőtt reggel az ébredés után azonnal a mellékhelyiségbe kellett rohannom és minden kijött a gyomromból.

Na mondom, ez biztosan nem lehet klimax, a kebleim is feszülni kezdtek, gondoltam, csak veszek még egy tesztet… Az már pozitív volt mondta Katja, aki hozzátette: 

Az orvos megállapította, hogy 12 hetes terhes vagyok, ami egyfelől jó hír volt, másfelől tiszta pánik, hiszen a várandósság első tizenkét hetében rengeteg vizsgálatot kell elvégezni, nekem pedig mindenre maradt másfél hetem.

Nem készültek rá 

Az énekesnőnek nem egyszerű a dolga, hiszen a családjával épp egy házfelújítás kellős közepén tartanak. A tiszacsegei otthonuk falai tégláig vannak leverve, a munkások egymás kezébe adják a kulcsot, de a tehetséges énekesnő kedvét semmi sem szegheti. Még szép! Hiszen ő maga is részt vesz a munkálatokban, mert kiválóan tud például burkolni. A fürdőszobájukat például a saját kezével hozza majd rendbe. A munkálatok közben készített interjút a hírességgel a TV2 stábja, akiknek Katja elárulta azt is, hogy milyen nemű lesz a negyedik baba: 

A vizsgálatok megállapították, hogy kisfiam lesz! 

büszkélkedett az énekesnő.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg: 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás