36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon





Tom Hanks és a felesége között 36 éve dúl a szerelem.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.30.
szerelem Tom Hanks házassági évforduló

A kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks Magyarországon is sokak kedvenc színésze. Olyan zseniális alkotásokban láthattuk őt, mint például a Forrest Gump, Ryan közlegény megmentése, Számkivetett, Halálsoron, Apolló 13 vagy a Philadelphia. Vannak, akik nem tudják, de a világsztár már több évtizede boldog házasságban él – ma pedig különleges napot ünnepelnek a feleségével.

Tom Hanks
Tom Hanks / Fotó: AFP

Tom Hanks kirakta a közösségi oldalára, hogy ma van a 36. házassági évfordulójuk a feleségével, a színésznőként és énekesnőként is ismert Rita Wilsonnal, akivel nagyon-nagyon szeretik egymást, tökéletes hollywoodi házaspárnak tartják őket.

1988? Április 30.? Nagy dolgok. A Wilson és Hanks pár feleség és férj lettek. 36 év! Azóta sincs más, csak a szerelem...

– írta Tom Hanks a posztjához.

A színész a bejegyzéséhez egy frissnek tűnő közös fotót is kirakott a feleségével, akivel nagyon boldognak tűnnek, miközben minden bizonnyal hajókáznak, és élvezik a közös, csodálatos életüket. Az biztos, hogy nagyon szerencsések, hogy megtalálták egymásban az igazit, látszik rajtuk, hogy mennyire fontosak a másiknak.

Itt lehet megnézni Tom Hanks posztját:

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás