Ilyen volt Várkonyi András aranylakodalma





Ötvenedik házassági évfordulójáról emlékezett meg Várkonyi András és felesége. A színész lapunknak elmesélte, miként ünnepeltek a jeles napon.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.04.29.
Várkonyi András szinkronizál aranylakodalom feleség színész

Várkonyi Andrásék egy pilisvörösvári étteremben tartották az aranylakodalmukat, a színművész szerint a legjobb társaságban, vagyis szűk családi körben.

Várkonyi András
Várkonyi András és felesége ötnapos pihenőre utaznak el (Forrás: Várkonyi András)

Várkonyi András meghitt hangulatot akart

A színész a Metropolnak elárulta, nem is vágytak másra, főleg, hogy felesége nem igazán kedveli a váratlan meglepetéseket.

Remekül sikerült, a fiam, a menyem és mi magunk voltunk. Egyikünk szülei sem élnek már sajnos, bensőséges hangulatban telt a szombat délután. Az unokám időegyeztetés miatt nem tudott most eljönni. Az étteremben nagyon szép virágot hoztak és az üzletvezető egy üveg pezsgővel is megajándékozott minket, ami nagyon jól esett.

Várkonyi András korábban megosztotta velünk, hogy szerinte az együtt töltött ötven év inkább felesége érdeme, de legfontosabb az, hogy jó viszonyban, békében vannak egymással. „Ki tudja, hány közös év vár még ránk” – mondta András.

Váratlan fordulat

A színész a vacsora után másnap még fellépésre is ment, egy kollégája édesapjának 80. születésnapján lépett fel. „Az ünnepelt nagyon örült és tetszett neki a műsor, énekelt is velünk, sőt, táncra is akart perdülni. Ma este pedig szinkronizálni megyek, nincsenek üres napjaim.”

Várkonyi András elújságolta, hogy május 1-jén Cserkeszőlőre mennek feleségével kettesben. 

Nagyszerű ott a fürdő, külső és belső medencék is vannak, ami a hétvégre ígért bizonytalan, illetve esős időjárás miatt kimondottan kellemes. Ezen kívül nagy az öröm, mert most tudtam meg, hogy a fiam lehozza az unokámat is, így a hét második felében kiegészül a család. Az unokám hamarosan 12 éves lesz, de nekem még mindig ‘baba’. Ugyanolyan ez, minthogy a felnőtt fiamra is sokszor mondom azt, hogy kisfiam. Ebből nem lehet kilépni.

– mesélte nevetve a színész.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás