"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya





A 2016-ban elhunyt színésznő özvegye még mindig nem csillapodott le. Megtörte a csendet Gábor Zsazsa szobrával kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.05.04.
Frédéric von Anhalt szobor Gábor Zsazsa

Továbbra is áll a bál Gábor Zsazsa budapesti szobra miatt! Ahogy arról a Metropol már korábban beszámolt, a 2016-ban elhunyt legenda februárban kapott volna szobrot a második kerületben, ám ebből végül nem lett semmi. Legfeljebb az, hogy szép kis botrány kerekedett a műalkotás miatt. 

Gábor Zsazsa
Gábor Zsazsa 2016-ban hunyt el (Fotó: Keystone Press Agency/Northfoto)

Történt ugyanis, hogy a legendás szépségű színésznő utolsó férje, Frédéric von Anhalt herceg meglátta a Babusa János szobrász által készített alkotást, és teljesen kikelt magából még az avató ünnepség előtt.

„Az alkotás fejéről már nem is beszélek! Ez nem Zsazsa, ez egy szörny, ez a szobor úgy néz ki, mint egy női ruhás férfi" 

- őrjöngött a folyton örökös után kutató Anhalt herceg a német Bildnek, és bizony azóta sem sikerült lenyugodnia.

"Mi a sz*r folyik itt?. Zsa volt a világ legszebb nője" - tette fel a költői kérdést a közösségi oldalán Frédéric von Anhalt, aki szerint az elkészült szobor olyan messze van néhai nejétől, mint Makó Jeruzsálemtől.

Azóta egyre nagyobb a rejtély a szobor körül, csak azt lehet biztosan tudni, hogy a februári ünnepség elmaradt.

Miért hallgat Gábor Zsazsa szobrának alkotója?

A Metropol még korábban megpróbálta elérni Babusa János szobrászművészt, hogy megtudjuk, van-e valamilyen fejlemény az ügyben. Nos, igencsak meglepő dolog történt. Miután telefonon felvázoltuk a művésznek, hogy milyen ügyben keressük, váratlanul megszakadt a vonal. Technikai hibára gyanakodva ismét felhívtuk Babusát, aki fel is vette, ám pár másodperc múlva ismét megszakadt a vonal. Vagy talán maga Babusa tette le a telefont? Ezt követően sms-ben érdeklődtünk a fejleményekről, ám a művész közölte, hogy egyetlen szót sem kíván mondani.

 De vajon miért?

Frédéric von Anhalt továbbra is haragos

Gábor Zsazsa özvegye hosszú hetek óta hallgatott a fejleményekről, sehol sem nyilatkozott a témában, ám a napokban megtörte a csendet. Kedvenc felületén, a 24 órán keresztül elérhető Facebook-történetben tájékoztatta a nagyvilágot arról, hogy nem kell aggódni, Zsazsának lesz új szobra. Olyan, ami méltó hozzá.

„Budapesten jól átb*****k. Hamarosan lesz új Gábor Zsazsa szobor"

- üzente Frédéric von Anhalt, meglehetősen morcosan.

Gábor Zsazsa szobor
Gábor Zsazsa özvegye tovább háborog (Fotó:  Facebook)

Kíváncsian várjuk a folytatást!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás