Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után





31 évvel ezelőtt mutatták be a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című vígjátékot.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.05.03.
Mara Wilson vígjáték Robin Williams

Szinte leírni is hihetetlen, de 31 évvel ezelőtt mutatták be a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című vígjátékot Robin Williams és Sally Field főszereplésével. Az egykori gyereksztárok, Matthew Lawrence (44), Mara Wilson (36) és Lisa Jakub ( 45), akik Hillard gyerekeket, Chris-t, Natalie-t és Lydiát alakították, ennyi év elteltével ismét találkoztak.

Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van
Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van

Lisa azt írta a képhez, még mindig úgy érzi, mintha a testvére lenne Mara és Matthew, hiába telt el már 30 év.

A Madame Doubtfire című regényen alapuló 1993-as film főszereplője a Robin Williams által életre keltett szinkronszínész, Daniel, aki elválik, és elveszíti gyermekei felügyeleti jogát. Daniel kitalál egy agyafúrt tervet, hogy többet találkozhasson a gyerekeivel - jelentkezik dadának a saját családjához, volt felesége, Miranda (Sally Field) pedig alkalmazza.





 

Sajnos a találkozót Robin Williams már nem élhette meg, 2014-ben, 63 évesen öngyilkos lett. A rendező, Chris Columbus azt nyilatkozta róla, hogy Robin Williams miatt folyamatosan 4 kamera forgott, mert sosem lehetett tudni, mikor rukkol elő valami fantasztikussal.

Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van
 

"Valójában Robin az improvizáció olyan forgószele volt, hogy még mindig van 972 doboznyi felvételem Mrs. Doubtfire-től – és remélem, hogy egy részét felhasználhatom egy dokumentumfilmben. A forgatás elején odajött hozzám, hogy "Hé, főnök, én így szeretek dolgozni és ha hajlandó vagy rá, adok neked három-négy forgatókönyvnyi anyagot, csak hadd játsszak" – emlékezett vissza Chris. "Ezzel azt akarta mondani, hogy improvizálni akart. És pontosan így forgattunk minden jelenetet. Pontosan azt kapjuk, ami a forgatókönyvben volt, aztán Robin mindig csinált valami olyat, amin csak ámultunk".

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás