Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik





Kiderült, Meghan Markle új főzőműsorát elég érdekes helyen forgatják...



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2024.05.03.
Meghan kannabisz botrányos

Nehéz elképzelni, mi járhatott Meghan Marke fejében, amikor az új Netflix-műsorának helyszínt keresett. Nem titkolt célja, hogy a csillogó, gazdag elegancia érzését árassza magából az új főzőműsora során. De Sussex hercegnéját, akit egy 50 fős filmes stáb kísér, nem csak a frissen sült finomságok illata fogja meglepni, miközben bemutatja konyhai tudását.

Prince Harry and Megan Attend  at Invictus Games Düsseldorf
Fotó: Northfoto

Ennek az az oka, hogy Meghan show-jának két forgatási helyszíne közül az egyik egy 14 hektáros kannabiszfarm.

Kissé érthetetlen a helyszínválasztás, főleg annak függvényében, hogy Harryvel egy 14 millió dollár értékű kastélyban laknak, ahol profi séfeknek való konyha várja a betévedőket.

Az új forgatási helyszín mindössze 10 perces autóútra van Meghanék házától. A környékbelieket borzalmasan zavarja a szag, többen küzdelmet folytatnak azért, hogy eltávolítsák ezeket a kertészeteket a környékről.

A rekreációs kannabisz kaliforniai legalizálása a Carpinteria-völgyet és Santa Barbara megye déli részének egyes részeit a világ egyik legnagyobb cserepes termesztő régiójává tette.

A Van Wingerden család pedig – akik Meghan és filmjeinek házigazdái – a térség egyik legnagyobb beszállítója a legálisan előállított kannabisznak - írta a Daily Mail.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás