Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki





A TV2 realityjének egyik legmegosztóbb szereplője reagált a provokatív kérdésre.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.05.06.
Házasság első látásra Bogi beszólás

A Ligetben járt a Házasság első látásra egyik legmegosztóbb személyisége, Gál Bogi, akit megihlettek az 56-os emlékműnél szaladgáló gyerekek, így maga is bemerészkedett a városligeti emlékmű ék alakban összefutó fémoszlopai közé. „A Városligeti fasorral szemben, pontosan Sztálin egykori posztján elhelyezett alakzat a Dózsa György úttal 56 fokos szöget zár be. Az embermagasságból nyolcméteresre növekvő, rozsdásból kifényesedő vasoszlopok a cél érdekében egyesülni és összefogni képes magyarságot szimbolizálják, amely úgy törte meg a kommunizmus uralmát, ahogy az ék tükörszerűre csiszolt éle felhasítja a tér macskakő-burkolatát. Az emlékművet baloldalt magyarázó tábla és felhúzott lyukas lobogó egészíti ki” – írja az emlékműről a Wikipédia. S hogy mit ír Bogi? Máris mutatjuk!

bogi
Gál Bogi a Házasság első látásra című reality egyik legmegosztóbb személyisége friss videója kapcsán provokatív kérdést kapott. Naná, hogy reagált rá! (Fotó: Ripost)

„Olyan jól szórakoztak a csimoták az oszlopok között… elirigyeltem. Egy tipikus «felt cute, might delete later» (később törölhető cukiság – a szerk.) vidi, avagy bújócskáztunk inkognitobanvokkal (Nem lennénk meglepődve, ha Bogi új kedvesét takarná a rejtőzködő Instagram-név – a szerk.) Egyébként érdekességképpen: A műemlék az összefogás erejét jelképezi, a csúcs felé tartva az oszlopok egyre sűrűbbek, magasabbak, egyesülve pedig fényes acélfalat alkotnak.”
– írta a szédítő videó mellé Bogi, akinek nem kellett sokat várnia a beszólásra.

„Hányszor mentél neki?”
– kérdezte a Házasság első látásra egyik legmegosztóbb személyiségét egy kommentelő.
„1x, de azt gondosan kivágtam”
– érkezett Bogitól az őszinte válasz.

Te mennyire szédülsz bele Bogi friss videójába? 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás