„Mutasd meg magad!” – szellemet rögzített egy férfi, halálra rémült - Videó!





A paranormális jelenségek kutatója, Elliot Ward a Liverpool melletti Woolton Hallban kutatott síron túli jelenségek után. Hátborzongató felfedezést tett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.09.
paranormális

Elliot Ward, lelkes szellemkutató kísérteties zajt filmezett le egy régi, elhagyatott kastélyban. Szerinte a démon azt mondta neki: „mutasd meg magad” – írja a Daily Star.

Az 1704-ben épült Woolton Hallban rögzített klipben látszik a lepukkant épület belseje, a foszló tapéta és a rémisztő festmények.

A szellemkutató azt állítja, hogy szellem szólt hozzá az elhagyatott épületben Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

A 34 éves Ward azt állítja, hogy a felvételen feltűnik egy furcsa árnyék és suttogások hallatszanak. A Nothing but Elliot YouTube-csatornáján közzétett videóban azt állítja, hogy egy testetlen hang azt mondja neki: „Megmutatnád magad nekem?”

A férfi elmesélte, hogy más szavakat is hallott abból az irányból, ahol az árnyat látta. „Először kivehetetlen volt, de aztán közelebb mentem a kanapéhoz, és valaki azt súgta nekem, hogy »konszolidáció«, hihetetlenül bizarr élmény volt” – mesélte Elliot az ECHO-nak. „Egyszerre voltam izgatott, rémült és zavarodott, amikor meghallottam a kísértet hangját abban a házban”– mondta az önkéntes kutató.

A férfi elmesélte, hogy azóta hisz a szellemekben, hogy kiskorában látott egyet. Azóta kutatja őket és próbálja bebizonyítani, hogy léteznek.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás