Részeg nő okozott balesetet Rajkán, ennyi maradt az autójából – Fotók





Az ittas sofőr villanyoszlopnak és egy parkoló autónak vezette a kocsiját. Végül a mentősök szállították kórházba.



Megosztás
Szerző: M. N.
Létrehozva: 2024.04.22.
baleset sofőr ittas

Baleset történt szombaton este ( április 20.), tíz óra után a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rajkán, a Kossuth Lajos utcában. A helyszínre a mentősökön, a rendőrségen és a hivatásos tűzoltókon túl riasztották még a rajkai önkéntes tűzoltókat is riasztották. Kiderült, hogy egy részeg nő okozott balesetet.

Tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére Fotó: Önkéntest Tűzoltóság Rajka

Este 22 óra 08 perckor kaptunk riasztást, miszerint Rajkán, a Kossuth Lajos utcában egy autó oszlopnak ütközött. Egységünk percek alatt megkezdte a vonulást és négy fővel a helyszínre siettünk. A káresethez elsőként Rajka I. szer érkezett meg. A felderítést követően megállapítottuk, hogy a kocsi parkoló autónak, majd villanyoszlopnak ütközött. Mindkét gépjárművet áramtalanítottuk, majd biztosítottuk a helyszínt a rendőrség, mentőszolgálat és a hivatásos tűzoltók kiérkezéséig. Az ittas női sofőrt a mentőszolgálat munkatársai a helyszíni ellátást követően kórházba szállították. Az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben!

- mondta el lapunknak az egyesület egyik tagja. 
 

Összetörte autóját a részeg sofőr Fotó: Önkéntest Tűzoltóság Rajka

Három alkalommal is ittas sofőr okozott balesetet

Békés vármegyében áprilisban több ittas sofőr is okozott balesetet. Egy személyautót vezető férfi 2024. április 12-én 22 óra 45 perc körül Sarkadon, a Galamb utcában letért az útról és egy szabályosan parkoló autónak ütközött, majd egy bokros, fás területre csapódva állt meg. Senki sem sérült meg azonban, minkét kocsi összetört, így jelentős az anyagi káruk. A helyszínen kiderült, hogy a férfi alkoholt ivott, mielőtt a volán mögé ült.

A gyanú szerint ittasan ült volán mögé az a férfi is, aki április 14-én 11 óra körül Gyulán, a Madách utcában ütközött fának a kisteherautójával. Ő sem sérült meg, de a kocsija összetört. Könnyű sérülést szenvedett az a motorkerékpárral közlekedő férfi, aki április 14-én 15 óra 30 perc körül egy személyautóval ütközött össze Medgyesegyházán, a Gárdonyi utcában. A szonda az ő esetében is alkoholfogyasztást jelzett. A rendőrség mindhárom esetben bűntetőeljárást indított.

 





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás