Félelmetes dolog történt Pesten: a nő fék helyett a gázra lépett, ez lett az eredménye





Egy iskola kerítését döntötte ki az asszony Soroksáron, a kocsiban ott ült a kislánya is.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.05.10.
Soroksár kerítés baleset autós

A Metropol úgy tudja, hogy a soroksári Hősök terénél álló iskola kerítését szerdán (május 8.) reggel döntötte ki egy autós, amikor kocsijával egyenesen a suli kerítésének rongyolt. Információink szerint az esetet okozó sötét színű autót egy nő vezette, a kocsiban pedig az asszony kislánya is ott ült.

Úgy tudni, hogy a sofőr véletlenül a fék helyett a gázra léphetett, ez okozhatta a balesetet   
Fotó: Google Maps

A baleset valószínűleg merő véletlenből történt: úgy értesültünk, hogy az anya megijedhetett valamitől, és hirtelen a fék helyett a gázra lépett, az autó pedig a hirtelen lökettől a kerítésbe rohant, ami kidőlt. Információink szerint a balesetben sem a kocsit vezető asszony, sem pedig az autóban utazó kislány nem sérült meg, ahogyan senki más sem: amikor ugyanis a kerítés kidőlt, senki nem tartózkodott a közelben. 

Szerencse, hogy nem volt ott senki ekkor, és az is, hogy nem történt semmi baja az anyának és a lányának sem. Én csak hallottam az esetről, azt mondták, hogy nagyon megijedt a nő és a gyerek is

 – mondta egy környékbeli férfi. 

Sajnos nem minden hasonló eset végződik sérülés nélkül, tavaly októberben ugyanis Pesterzsébeten tragédiába torkollott egy szerencsétlen baleset. Mint arról a Metropol is írt, akkor egy kamion parkolt be az iskola udvarára, hogy elvigye a gyűjtéskor felgyülemlett papírokat. Azonban manőverezés közben nekiment az iskola kerítésének, és kidöntötte a betonfalat, ami egyenesen az éppen iskolába igyekvő 9 éves Ricsire és anyukájára dőlt. Bár a nő súlyos sérülésekkel ugyan, de megúszta a balesetet, Ricsin már nem lehetett segíteni: a kisfiút maga alá temette a fal, később csupán a holttestét tudták csak kiszabadítani. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás