Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert





Péter éjfél körül vesztette életét, de holttestét csak a reggeli órákban találták meg. Egyelőre senki nem tudja, miért ment be a trafóházba.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.05.03.
Módosítva: 2024.05.03.
áram szombathely trafó holttest

A megmagyarázhatatlan tragédia Szombathely belvárosában egy – elvileg – lezárt trafóházban történt. Egyelőre nem tudni pontosan, mi is okozta a szörnyű esetet, csak annyit, hogy a reggeli órákban egy férfi holttestére bukkantak a trafóházban. Segíteni már nem lehetett rajta: a férfi már órák óta halott volt, halálát pedig áramütés okozhatta. 

Azt egyelőre senki nem tudja, hogy pontosan miért is ment Péter a trafóházba   Fotó: 112 Press / Facebook

A 112 Press úgy tudja, hogy éjfél után nem sokkal két áramkimaradás is történt, alig pár perc különbséggel. A lap ezért arra gyanakszik, hogy a férfi két áramütést is szenvedett: az első még nem volt halálos, ekkor vélhetően elájult, ám amikor magához tért, az áram újra megrázta. Ezt sajnálatos módon már nem élte túl. Úgy tudni, hogy a tragédiáról a kora reggeli órákban értesültek. Ekkor mentek ki a trafóhoz az áramszolgáltató embereit, akik megtalálták a tragikus sorsú férfi holttestét

Bár elsődleges információk szerint a férfi hajléktalan volt, hamarosan kiderült, hogy koránt sincs így: a férfinek otthona és szerető családja van, akik teljesen összeomlottak a tragédia után. A mindenki által Gyufának becézett Pétert most több tucat ember gyászolja, de azt senki nem tudja, hogy hogyan történhetett a tragédia, vagy a férfi miért mászott be a trafóházba: 

Nem volt szüksége éjszakai hajlékra, volt otthona, így nem értjük, miért történt ez, vagy hogyan került oda Gyufa

 – mondta a férfi egyik ismerőse. Rokona egy kommentben azt írta, hogy azt ők is szeretnék tudni, hogy kivel vagy mit csinált ott Péter a halála előtt, és miért volt a trafóházban. Ők bíznak a rendőrök munkájában:  

Remélem, hogy majd a rendőrség kinyomozza és meglesz a felelős. De sajnos azzal nem fog felkelni!

 – írta a férfi egyik szerette. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás