Napi horoszkóp: a fogyó Hold ma a fogyókúrában is segíteni fog





Sikeres nap elé néznek a csillagjegyek!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.06.
horoszkóp életmód fogyókúra

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Fogyó Hold van a Bak jegyében, ami nemcsak a fogyókúrában, hanem a selejtezésben, rendrakásban is segít. Érdemes most ezekbe fektetni energiát, mert minden sokkal flottabbul, gyorsabban és hatékonyabban megy.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A dolgai igen kedvezően alakulnak mostanában és joggal tekint bizakodóan a jövőbe, de ma szembesülnie kell azzal is, hogy nem mindenki megbízható és nem mindenkinek a szándékai makulátlanok önnel szemben. Legyen óvatos!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma egy olyan feladatot kellene megoldania, mellyel kapcsolatban aggályok támadnak önben. Talán magával a feladattal van gond, de az is lehet, hogy nem érzi magát alkalmasnak arra, hogy elvégezze. Pedig minden adottsága megvan ahhoz, hogy sikerüljön!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A fogyó Hold a Bak jegyében arra ösztönzi, hogy végiggondolja a jövő terveit. Lehetséges, hogy picit át kellene beszélnie valakivel a dolgokat, egy barát nagyon jó tanácsokat tudna most adni, hogy mibe érdemes erőfeszítést fektetnie.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kedden olyan heves vitába kerül egy ismerőssel, ami bizony már következményekkel is járhat. Igyekezzen higgadtan kezelni a dolgot, de tudnia kell, hogy valakinek minden bizonnyal engednie kell végül.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Van valaki a közvetlen környezetében, aki magába fordul és láthatóan valamilyen problémával küzd. Ha nem akar róla beszélni az illető, ne erőltesse, hiszen lehet, hogy még nem készült fel arra, hogy szembenézzen a dologgal.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma egy családi ügy keresztülhúzhatja a számítását és ez arra kényszeríti, hogy átszervezze a napját. Talán az is eszébe juthatna, hogy most az egyszer lehetne ön a fontossági sorrend elején és csak utána következzenek azok a dolgok, melyek mások számára fontosak.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kedden bizony önnel is előfordulhat, hogy ismét le kell mondania egy önnek fontos programról más miatt. Ha ráadásul mindez már nem az első ilyen alkalom, akkor azért érdemes elgondolkodnia a fontossági sorrendeken is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mostanában úgy érzi, bizonyos ajtók már végérvényesen bezáródtak ön előtt. Ennél nagyobbat nem is tévedhetne! A probléma egyedül önben van és ha újra feléleszti magában az a küzdeni akarást, ami ott szunnyad, akkor már ma áttörheti az akadályokat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A fogyó Hold a Bak jegyében nagyon összeszedetté teszi. Persze ez öntől nem szokatlan, de még önmagán is túltesz ezen a napon. Fontos megbeszélést, tárgyalást, randevút, találkozót időzítsen lehetőség szerint mára.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon szerencsés lesz a mai nap! Egy nem mindennapi lehetőség jöhet ma önnel szembe: lehet ez egy új munka, egy új ismeretség, kapcsolat, ami most veszi kezdetét, vagy valamilyen nyeremény is akár.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vannak olyan helyzetek, amikor a megérzésekre hallgatva felül kell írnunk a racionalitást és olyan döntést kell hoznunk, amely talán egy külső szemlélő számára nem tűnik logikusnak. Ma ön egy ilyen lépést forgathat a fejében.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás