Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő





Most már le sem tagadhatja, hogy Fortuna kegyeltje.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.05.05.
szerencsejáték nyeremény sorsjegy

Te leállnál a szerencsejátékokkal, ha egyszer megütnéd a főnyereményt, és a pénzügyek nem okoznának többé gondot? Nos, az amerikai Christine Wilson vagy nagyon el volt adósodva, vagy csak a szevedélyének nem tudott ellenállni, de tény, hogy azután sem hagyta abba, hogy három hónapja dollármilliomos lett kaparós sorsjegyekkel.

Képünk illusztráció (Fotó: Szerencsejáték Zrt.)

És nagyon jól tette, mert így most újabb millióval lehetett gazdagabb a Massachusetts Állami Lottótársaság 10 dolláros szelvényes játékán. A szerencsés nő mindkét nyereményét egyösszegű készpénzkifizetés formájában vette fel, ami miatt az amerikai törvények értelmében nem kétszer 1 millió dollárral, hanem összesen 1,3 millióval lett csupán gazdagabb, de azért átszámítva az is 470 millió forint, úgyhogy panaszra így sem igen lehet oka.

Ez abból is látszik, hogy már az első nyereményéből is csak egy új terepjárót vásárolt, a pénz fennmaradó részét pedig betette a bankba. A másodszori jackpot összegét pedig egy az egyben a megtakarításaihoz csapta – adta hírül a Daily Mail. Bár láthatóan immár nincsenek anyagi gondjai, a kétszeri tarolás után alighanem tovább kísérti a szerencsét. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás