Közel a bajnoki arany, külföldi rajongók lepték el a Fradi Facebook-oldalát





Nagyon fontos győzelmet aratott a Ferencváros a Paks ellen (1-0) a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A győztes gólt Mohamed Alí Ben Romdán készítette elő, népes rajongótábora pedig el is lepte a Fradi közösségi oldalait.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.09.
Ferencváros Paks gólpassz Mohamed Ali Ben Romdán sportfogadás

Rangadót nyert meg vasárnap a Ferencváros, amely Adama Traoré góljával 
1-0-ra legyőzte közvetlen üldözőjét, a Paksot. A 34-szeres magyar bajnok ezzel már nyolcpontos előnyre tett szert a tabellán úgy, hogy eggyel kevesebb bajnokit játszott, mint a riválisa.

20240407_1014_KAR
Ben Romdán remek teljesítménye után megint záporoztak az őt éltető külföldi kommentek 
Fotó: Árvai Károly

Dejan Sztankovics vezetőedző mind az öt cserelehetőséget kihasználta az összecsapáson és végül a mindent eldöntő találatot két friss játékos hozta össze. A 89. percben Mohamed Alí Ben Romdán egy szép csel után indult a jobb szélen, első szándékból még csak ijesztett a beadás előtt, ezzel két védőt is becsapott, majd a rövidre tett labdáját pofozta be Traoré.

Ben Romdán emellett a hosszabbításban egy óriási kapufát is lőtt, elvehetetlen szerepei voltak a három pont megszerzésében. A 38-szoros tunéziai válogatott óriási népszerűségének örvend hazájában, és nagyon sokan követik a magyarországi pályafutását. A remek teljesítménye után meg is jelentek a külföldi rajongók a Fradi közösségi médiájában.

Ben Romdán! Amikor játszik, ő jelenti a különbséget. Gratulálok!

– írta egy hozzászóló, emellett pedig sokan küldték a neki címzett szíveket. A 24 éves középpályásnak ez az első külföldi szezonja, Sztankovics inkább csereként szokott számolni vele. Gólja eddig egy van a 32 tétmérkőzése alatt, de gólpasszból már nyolcat szerzett.

Ben Romdán hamarosan bajnoki címet ünnepelhet a klubbal, a Fradi a legjobb esetben akár már április 20-án, a Kisvárda ellen bezsebelheti a 35. elsőségét.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás