„Gondolkoztam rajta": korábbi játékosa törne borsot a Fradi orra alá





Több mint négy hónap után talált magának csapatot a 12-szeres magyar válogatott futballista, Vécsei Bálint. A 30 éves középpályás Pakson építené újra magát, a Ferencváros elleni Mol Magyar Kupa-döntő pedig kifejezetten pikánsnak ígérkezik számára.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.05.03.
Módosítva: 2024.05.03.
Vécsei Bálint Paks MOL Magyar Kupa sportfogadás Ferencváros

Vécsei Bálint tavaly szeptemberben úgy döntött, hogy új fejezetet nyit a karrierjében, és a Ferencvárost otthagyva Japánba igazolt a Vissel Kobéhoz. Ott azonban nagyon nem jöttek be a számításai, mindössze két bajnokin tudott játszani 22 percet, januárban pedig szabadon igazolhatóvá vált.

20240413_1000_at
Vécsei Bálint Pakson lendülne újra formába Fotó: Török Attila

„Amikor aláírtam Japánba, tudtam, hogy féléves szerződésem lesz, akkor abban maradtunk, hogy majd a bajnokság végén meglátjuk a továbbiakat” – mesélte a Magyar Nemzetnek Vécsei Bálint. „Sajnos kevés játéklehetőséget kaptam. Nem így terveztem, de igazából idény közben érkeztem, csak kilenc mérkőzés volt hátra, miután leigazoltak, így nem maradt annyi meccs, amin megmutathattam volna magam. Szerintem másabb lett volna, ha az ottani szezon kezdetén én is együtt kezdem el a felkészülést a csapattal.”

Vécsei végül több mint négy hónap után talált magának csapatot, és az NB I ezüstérmére pályázó Pakshoz írt alá. A klub nélküli időszakában erőnléti edző segítségével keményen készült, emiatt Bognár György vezetőedző azonnal bizalmat szavazott neki. Vécsei a Japánba való átigazolása előtt tagja volt a magyar válogatott keretének is, a 30 éves középpályás szeretne is visszakerülni a nemzeti csapatba.

A válogatottság továbbra is szerepel a terveimben, ám a jelenlegi helyzetben az volna a legfontosabb, hogy minél több mérkőzésen pályára tudjak lépni. Nem tettem le arról, hogy egyszer újra szerepeljek a nemzeti csapatban, majd meglátjuk, hogy mikor jön el az ideje.

A bajnokságból három forduló van hátra, a Paks jelenleg a Fradi mögött a második helyen áll a tabellán. A két együttes május 15-én a Mol Magyar Kupa döntőjében is összecsap egymással, ami Vécsei számára különösen pikáns, hiszen a Vissel Kobe előtt három évet a 35-szörös magyar bajnoknál futballozott.

„Nyilván már gondolkoztam a döntőn, de előtte van még két fontos bajnoki mérkőzésünk, ami befolyásolhatja, hogy hol fogunk végezni a tabellán, szeretnénk megőrizni a második helyet. Persze eszembe jutott már, hogy két évvel ezelőtt még Ferencváros-mezben játszottam kupadöntőt a Paks ellen, most viszont fordítva lesz, de nincs bennem rossz érzés. Várom már azt a mérkőzést is.”

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás