Sürgősségi császármetszéssel jött világra a magyar színészpár gyermeke: „A legnehezebb volt Zolitól elköszönni a műtőajtónál”





Békés terhesség után sürgősségi császármetszés: Ágoston Katalin és Schmied Zoltán a legnehezebb pillanatokban sem pánikolt be. A színészpár őszinte vallomást tett, hogyan zajlottak az utolsó órák kisfiuk születésénél.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.04.22.
várandósság Schmied Zoltán Ágoston Katalin gyerek császármetszés

Ágoston Katalin és Schmied Zoltán első gyermeke februárban született meg, a házaspár most először mesélt részletesen a babavárás és a szülés körülményeiről. 

Ágoston Katalin
Ágoston Katalin nagyon meghatódott, mikor először mellkasára tették kisfiát Fotó: Karnok Csaba

Zökkenőmentes indulás

Kati egy magánkórház mellett tette le voksát. Elárulta, nagyon jó érzéssel töltötte el, hogy a várandóssága alatt rengeteg közös időt tölthettek együtt férjével, ami megnyugvás volt a színésznőnek. 

Nagyon vártuk már ezt az időszakot, és boldog vagyok, hogy szép várandósságom volt, és hogy Zoli is aktívan jelen volt. A negyedik-ötödik hónap tájékán hagytam abba a színpadi létet, a szinkronizálást viszont szinte végig tudtam csinálni, a szülés előtt két nappal még a stúdióban voltam. Minden olyan természetesen alakult, élveztem, ahogy növöget a pocakom, rosszulléteim pedig nem igazán voltak. Szerencsésnek érzem magamat

 – mesélte a TritonLife oldalán a színésznő. 

Terhességi toxémia okozta az események felgyorsulását

A színésznő az utolsó héten hasi fájdalom miatt és az utolsó CTG-vizsgálat miatt ment be a kórházba, ahol a laborértékei láttán azonnal a császármetszés mellett döntöttek az orvosok. 

A legnehezebb pillanat az volt, amikor Zolival elköszöntünk a műtőajtónál” – mondta Kati, ám a szülést követő aranyóra felemelő érzéssel töltötte el, mint mondja, rendkívül intim családi pillanatokat élhettek át. Mikor először mellkasára tették kisfiát, azonnal zokogásban tört ki.

Ágoston Katalin és Schmied Zoltán
Ágoston Katalin és Schmied Zoltán imádják munkájukat: több darabban is játszanak együtt a színpadon Fotó: Facebook

Humorral és kedvességgel mindenekfelett

Schmied Zoltán a névválasztás kapcsán elárulta, ő maga Liverpool-szurkoló, de ilyen nevet nyilván nem adhat az ember a gyerekének, ezért Milánnak nevezték el kisfiukat. Zoli ezzel persze csak viccelt, azt azonban komolyan mondta, hogy a Milán név hangzása és a jelentése mindkettőjüknek nagyon tetszett. A jelentése ugyanis „kedves”, amely tulajdonságot mindketten fontosnak tartják az életben. A színészek teljesnek érzik az életüket a babával, és mindebben még a színház is támogatja őket. Mindketten imádják munkájukat, így kollégái Katit is visszavárják a színpadra.

 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás