Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pitt-tel





Évek óta nem csillapodik a feszültség az egykori szerelmesek között; most újabb jogi csata indul a Château Miraval tulajdonjogáért. Brad Pitt, aki már háromszor győzött Angelina Jolie ellen, a negyedik tárgyalásra készül.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.06.
Módosítva: 2024.05.06.
Mr és Mrs Smith válás Brad Pitt Angelina Jolie

A Brad Pitt javára hozott legutóbbi ítélet szerint a szőlőbirtok az övé. Az Angelina Jolie-val szembeni vádak között szerepel a szerződésszegés is, mivel a színésznő jogosulatlan részvényeladást hajtott végre egy üzletemberrel. A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság a következő tárgyaláson a pénzügyi és a gyermekelhelyezési jogokkal kapcsolatos kérdéseket is tárgyalja.

HOT FELTÖLTÉS ANGELINA JOLIE ÉS BRAD PITT
Angelina Jolie minden eszközzel bosszút akar állni exén – Fotó: GETTY IMAGES / HOT! MAGAZIN

Újabb fordulat

A konfliktus eredete 2008-ra nyúlik vissza, amikor Pitt és Jolie közösen megvették a Château Miravalt. A szakításuk után Brad azt állította, hogy Angie bosszúból, az ő beleegyezése nélkül adott el birtokrészeket, hogy ezzel jelentős anyagi kárt okozzon neki. Jolie erre keresztpanaszt nyújtott be, amelyben azzal érvelt, hogy nem volt megegyezésük az eladást illetően. A küszöbön álló per egy elhúzódó jogi procedúra újabb fejezete. 

HOT FELTÖLTÉS ANGELINA JOLIE ÉS BRAD PITT
Most a franciaországi szőlőbirtokon megy a huzavona – Fotó: GETTY IMAGES / HOT! MAGAZIN

Az exházaspár jogi vitája új fordulatot vett, amikor Ms. Jolie arra kérte a Legfelsőbb Bíróságot: utasítsa Pittet, hogy vásárolja ki részét a pincészetből” nyilatkozta Paul Mur­phy, a színésznő ügyvédje a The Timesnak, a nyilatkozatot a Hot! magazin idézte.

Így indult Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata

Pitt és Jolie viharos kapcsolata a Mr. és Mrs. Smith című akciófilm forgatásán kezdődött, amikor a színész még Jennifer Aniston férje volt. A filmbeli kémiájuk igazi szerelemmé nőtte ki magát, ami Pitt akkori házasságának a végét jelentette. A Jolie-val való kapcsolata 2014-ben egy mesés esküvőben csúcsosodott ki. De két évvel később a hollywoodi mese hirtelen véget ért: Jolie az egyik repülőútjuk alatt történt állítólagos gyermekbántalmazás miatt 2016-ban válókeresetet nyújtott be a férje ellen, amely felügyeleti jogi csatát eredményezett köztük, ami a mai napig is tart. 

Mivel mindkét fél kitart a saját álláspontja mellett, a soron következő tárgyalás talán fényt deríthet a felek megromlott kapcsolatának mikéntjeire és annak jogi következményeire is

– tette hozzá Murphy. 

Shiloh az apjához költözik!

A hat gyermek a válás után Jolie-nál maradt. Elsőként Maddox hagyta el a szülői házat az egyetemi tanulmányai miatt, Zahara most készül Atlantába hasonló okból. A többiek ezután is az anyjukkal élnek majd, kivéve Shiloh-t. A legidősebb vér szerinti gyermeket igencsak megviselte a szülei között dúló háború, és nemrég kijelentette, hogy amint betölti a 18-at, az édesapjához költözik. 

Shiloh most már az apjával is szeretne időt tölteni. Régen is szoros volt a kapcsolatuk, mindig ő volt „a papa kis hercegnője” – mondta az In Touch­nak egy bennfentes. Jolie nem repes az ötlettől, mivel neki is ő a kedvence. Ám Pitt úszik a boldogságban! A háza nincs messze Jolie-étól, így Shiloh ezután is bármikor átugorhat a testvéreihez és az édesanyjához.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás