Házasság első látásra: Bepróbálkoztak Petránál, Andrisért kiáltott!





Friss történet. Elképesztő szöveggel próbálkoztak a személyi edzőnél.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.05.08.
Házasság első látásra Petra Andris

Bár a Házasság első látásra című műsorban kimondta a boldogítónak remélt igent, Petra házassága közel sem úgy sikerült, ahogy remélte. Andrissal ugyanis még a hat héten át tartó kísérlet vége előtt elváltak – döntésüket pedig a nézők jelentős része is támogatta. Bár az idén tavasszal a TV2-n nagy sikerrel bemutatott reality-t tavaly vették fel, vagyis közel egy év telt el a személyi edzőt lelkileg igencsak megviselő produkció óta, az egykori házasok nemhogy szóba állnak egymással, de láthatóan cseppet sem érzik feszélyezve magukat a másik társaságában. Sőt! Petra nemrég élő adásban meglátogatta Andrist a Rádió 1 stúdiójában, legutóbb pedig páros jógán érezték egymást, ahol bizony – Petra szavaival élve – elkerülhetetlen az érintés és a másikban való bizalom... Az pedig csak hab a tortán, hogy amikor legutóbb Petránál bepróbálkozott egy pasi, a személyi edző Andrisért kiáltott... Jöjjenek a részletek! 

petra andris
Kibékíthetetlen ellentétek – sokaknak jutott eszébe ez a kifejezés, amikor a TV2 Házasság első látásra című realityje Petra és András kapcsolatának végjátékát mutatta  (Fotó: tv2)

„Ez nem egy randi sztori, hanem igazából csak egy parasztról egy sztori.”
– kezdi a történetet Petra a TikTok-csatornáján. Majd így folytatja:
„Szimpatikus úriemberünk odajött hozzám a Symbolban, és közölte velem, hogy majd táncolunk akkor, amikor ő szeretne. Kérdeztem, hogy most ő vagy én szeretnék? Nyilvánvalóan ő, hiszen milyen más ürüggyel vagy helyzetben táncolnánk, mint akkor, hogyha ő akar... Mondom, jól van, csillagom, sétálj inkább tovább!” ”
– mesélte Petra, aki a következő költői kérdéssel zárta a felidézett történetet: „Hol van az Andris?!”

Nézd meg Petra videóját, nagyon adja!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás