Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek





Volt minden a héten a hazai és a nemzetközi sztárvilágban. Harry herceg, Tóth Andi és Korda Györgyék voltak a legolvasottabbak.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.05.05.
Egyesült Királyság férj herceg Meghan Markle

Aggódnak a rajongók Meghan és Harry házasságáért! Ugyanis a pár szóvivője elmondta, hogy a hercegné nem kíséri el férjét a Szent Pál-székesegyházba tartott istentiszteletre, hogy megünnepeljék az Invictus Games 10. évfordulóját május 8-án. Bár tavaly ott volt a férjével Meghan, ugyanakkor ez a mostani döntés sokakban megerősítheti azt az álláspontot is, miszerint hiába szeretne kapcsolatban maradni szülőhazájával Harry herceg, Meghan Markle nem kér többet az Egyesült Királyságból.

Harry herceg és Meghan Markle az Invictus Games
Meghan nem kíséri el férjét, Harry herceget az Egyesült Királyságba – Fotó: i-Images / eyevine / NORTHFOTO

Tóth Andi visszatér régi szerelméhez

Tóth Andi hosszú idő után visszatér régi szerelméhez, a főzéshez. Az énekesnő sokat gondolkodott azon, hogyan hasznosítja újra a parlagon heverő YouTube-csatornáját. Két témában fognak készülni videók, Andi az egyikben új dolgokat próbál majd ki, de olyan recepteket is megoszt majd a követőivel, amiről pontosan tudja, hogy működik és finom. 

„Egy tök jó, baráti hangulatú csevegés, miközben megosztunk pár receptet veletek” – mondta a videóban Andi.

Kifakadt a Házasság első látásra sztárja

A Házasság első látásra műsorának végével kiderült, hogy Bogi és Geri számára ez a kapcsolat nem jött be, legalábbis nem úgy, ahogy az a kísérlet célja volt. Bár a menyasszony nem szerette volna folytatni a kapcsolatát, azért megmaradtak jó barátnak. Bogi tisztázta, hogy nem mindenkibe lesz szerelmes az ember, attól még szeretheti azt őszintén és tiszta szívvel. 

Gyászol Kerényi Miklós Máté

Szomorú hírt közölt Facebook-oldalán Kerényi Miklós Máté, az Operettszínház egykori művésze, aki idén a Madách Színházban folytatja pályafutását. Május elsején hajnalban elhunyt az ismert előadó édesanyja, Kerényi Ágnes. A szívhez szóló sorokban arra kérte a rajongóit, hogy gyújtsanak érte egy gyertyát, és emlékezzenek a mindig mosolygós és kedves anyukájára.

Komoly döntést hozott Korda György

Korda György és élete szerelme, Balázs Klári gőzerővel készülnek a májusban tartandó Korda 85 című Aréna-koncertjükre. Ezért a pár komoly döntést hozott meg, hogy garantálni tudják a fergeteges bulit a közönségüknek. Május 2-án egy nagyszabású rendezvényre voltak hivatalosak több más hírességgel együtt, ám bármennyire is várták őket a nívós budapesti helyszínen, nem jelentek meg. Aggodalomra persze semmi ok, mint azt a Metropol megtudta, a május 11-i koncert érdekében minden rendezvénytől távol maradnak.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás