Várkonyi András elárulta ötvenéves házassága titkát

A színművésznek nemrég volt az aranylakodalma, feleségével szűk családi körben ünnepeltek. Várkonyi András elárulta, mi a titok egy ilyen hosszú házasságban.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.20.
Módosítva: 2024.05.20.
Várkonyi András házasság szeretet évforduló

Várkonyi András a Mokka vendége volt, ahol részletesen mesélt aranylakodalmáról és azt is megosztotta rajongóival, hogy mi a hosszú távú házasság alappillére. A színművészt telefonon értük el.

Várkonyi András
Várkonyi András 50 éve él boldog házasságban Fotó: Markovics Gábor

Több kell a látszatnál

A színész úgy nyilatkozott házasságáról, hogy tulajdonképpen meg kell találni azt a közös pontot egymásban, ami egyformán működik az emberekben, ezt hétköznapi nyelven kémiának nevezik, de mint mondja, ennél sokkal többről van szó. S hogy akarták-e egymást az évek alatt átformálni? András szerint ez nem volt fókuszban:

Egyrészt elfogadtuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk, másrészt pedig ennyi év alatt nyilván formálódunk is együtt, változunk, öregszünk. Mindketten sok mindent tanultunk az életben, de igazodtunk is egymáshoz.

Várkonyi András a Mokkában bevallotta: ő sem gondolta volna, hogy ennyire sokáig kitartanak majd. „Fiatalon nyilván nem gondoltam bele, hogy meddig tart majd a házasságunk, és a mostani fiatalok is ugyanezt gondolják, hogy hol lesznek ők már 70 év felett. Nyilván kell némi szerencse a dologhoz, egészségügyi állapot, karrier és idegállapot kérdése is, hogy meddig bírja az ember. 

Hála Istennek nálunk ez jól alakult

– avatott be minket a színész.

Várkonyi András
Várkonyi András és felesége elfogadják egymást, szeretetben és békében élnek Forrás: Várkonyi András

Várkonyi András és felesége megkoronázták az évfordulót

András lapunknak elújságolta, hogy a május elsejei hosszú hétvégén öt napot Cserkeszőlőn töltöttek feleségével, ami igazi kikapcsolódás volt számukra. 

Nagyon jól sikerült, bár gyorsan visszarázódtunk a hétköznapokba, most sok a munka. Az utolsó két napon lejött a fiam és az unokám is, ezzel lett teljes a program, itt töltötték az anyák napját is. Most már csak nyárra tervezünk, júliusban lemegyünk majd Zamárdiba, ahová jön majd az unokám is, de neki nyilván be van már táblázva a nyara, szinte jobban, mintha iskolába járna

meséli nevetve a színművész. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás