Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken





Ne lepődj meg, ha túlcsordulnak benned az érzések, hiszen nagypénteken a bolygók épp a mély érzelmeknek kedveznek. Merd kimutatni a környezetednek is mindezt.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.03.29.
ezo szerencse nagypéntek horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagypénteken igazán jól alakulnak ön körül a dolgok! A Hold nagyon kedvező fényszögeket kap, amik meghatottságot hoznak. Ha a szeretteire, vagy barátaira néz, hálával telik meg a szíve, mert most igazán érzi azt a szeretet, ami körbeveszi.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyon érzelmes napja lesz, de hát ennek most abszolút van helye és ideje. Ha már ma összegyűlik a család, akkor most igazán örömteli találkozást, és mély beszélgetéseket élhet meg. A Hold segítő fényszögei igazán meghitté teszik ezt a napot.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma választania két eltérő információ közül, hogy melyiknek adjon hitelt. Talán érzi, melyik válasz a helyes, de az is lehet, hogy elbizonytalanodik. Bárhogy is lesz, most az intuíciójára hallgasson, mert az most tűpontosan működik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az ön uralkodó bolygója, a Hold, ma csupa kedvező fényszöget kap. Napközben még a Skorpióban jár, ami érzékennyé és intuitívvá teszi, majd este átlép a Nyilasba, és lelkesedést, szenvedélyt hoz. Nagyon szép ünnepnap a mai, igazán hálás lehet érte!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha úgy érzi, hogy valaki, akivel a viszonya hűvösebb lett az utóbbi időben, egyre jobban hiányzik önnek, és sokszor eszébe jut, akkor itt az ideje, hogy változtassanak a dolgokon. Óvatosan közeledhet hozzá, kipuhatolva, hogy vajon ő is ugyanezt érzi-e. Ha igen, megtehetné most az első lépést.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön nehezen ismeri be, hogy mennyire szüksége van a pozitív visszajelzésekre a környezetéből. Jó, ha érzi az elismerést és az ön felé áradó szeretetet is. Ma ebben lesz része bőségesen! Valaki egy kedves gesztussal lepi meg.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Itt az alkalom, hogy valakivel kapcsolatban kicsit visszapörgesse az idő kerekét. A mai nap például remek lehet néhány félreértés tisztázására is. Tegye meg az első lépést, nem fogja megbánni! Ma mindenki engedékenyebb, békés hangulatban van.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Talán ma egy különös dologgal szembesülhet, amely még önmaga számára is meglepetés lehet. Kiderülhet ugyanis, hogy valamivel kapcsolatban különlegesen pontosak a megérzései. A Hold még az ön jegyében jár, és nagyon jó meglátásokat hoz. Ráadásul ma része lehet egy igazán csodás élményben is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csodás napja lehet, és az elmúlt napok rohanása után nagyon élvezi a békét, a nyugalmat, ami körbeveszi. Egy bosszúság azonban mégis akadhat: lehet, hogy valaki egy kicsit túlságosan beleüti az orrát olyasmibe, ami nem rá tartozik.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Igazán szép nap lesz a mai, ha egy picit el tudja engedni magát. Nem lehet folyton a kötelességeknek élni. Mutassa ki, ha meghatódik, ha megérinti valami a lelkét. Ma nagyon erős érzéseket jeleznek az égi folyamatok.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagypénteken igazán különleges képessége lehet arra, hogy a környezetébe vidámságot hozzon és akár csak néhány kedves szóval is eloszlassa a viharfelhőket. Emiatt ma többen is lehetnek, akik önhöz fordulnak a problémáikkal.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma még a szokásosnál is erősebb lehet önben az együttérzés másokkal szemben. Ez nagyon jó a környezetének, de önnek picit terhes is lehet. Vigyázzon, ne engedje be túlzottan a negatív energiákat, inkább a pozitívakat. Azokat aztán vissza tudja adni a környezetének.





 





Ezeket olvastad már?
Megfejthették a fáraók átkát: megdöbbentő a magyarázat

Megfejthették a fáraók átkát: megdöbbentő a magyarázat

Tízből kilenc ember rosszul takarítja az air fryerét! Ezekre mindig figyelj oda!

Tízből kilenc ember rosszul takarítja az air fryerét! Ezekre mindig figyelj oda!

Így néz ki és él ma a Skála Metro gyönyörű háziasszonya! Kattints a fotókért! – Galéria

Így néz ki és él ma a Skála Metro gyönyörű háziasszonya! Kattints a fotókért! – Galéria

Dobd fel az otthonod aranyló mézes árnyalatokkal

Dobd fel az otthonod aranyló mézes árnyalatokkal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás