Kiderült, hogyan tud visszatérni Szabó Erika a színpadra





A napokban jelentette be Szabó Erika, hogy kisfia születése után visszatér a színpadra. A színésznőt telefonon értük el, ezzel kapcsolatban mesélt arról, hogy milyen ütemben tervezi a visszatérést és ki vigyáz majd a kisfiára, amíg ő dolgozik.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.04.24.
szabó erika színpad színház

Szabó Erika tavaly októberben adott életet első kisfiának, nemrég pedig már egy hétvégére is elutaztak együtt. A színésznő a következő évadban visszatér a Thália Színház színpadára.

Szabó Erika
Szabó Erika komfortosan érzi magát, ha Nolen valamelyik nagyszülővel vagy a férjével van (Fotó: Szabó Erika Instagram-oldala)

Eleinte még kevés fellépése lesz

Erika lapunknak elmesélte, hogy kezdetben 4-5 előadása lesz egy hónapban, ami még könnyen megoldható. 

A férjem orvos, amíg én este a színházban leszek, ő Nolennel otthon tud maradni. A nagyszülők is közel vannak szerencsére, és nagyon várják a babázást, így én teljesen nyugodt vagyok. A színház abból a szempontból is nagyon jó, hogy a nyár teljesen szabad.

A színésznő és férje nem tervezték bölcsibe adni kisfiukat, mert családi körben meg tudják oldani a kicsi felügyeletét. 

„Tudatosan készültünk rá, hogy mással is legyen biztonságérzete a babának az anyukáján kívül, így a férjem gyakran lefekteti akkor is, amikor én itthon vagyok. Nolen egyébként későn fekvő baba, de könnyen elalszik.”

Kihívás is lesz benne

Szabó Erika elárulta, sejti, hogy a visszatérés közeledtével izgulni fog majd kicsit, de csak annyira, amennyire ez természetes. 

„A munkába való visszatérésnél fontos a fokozatosság. Egy évig száz százalékban itthon vagyok, utána jól fog esni lassan visszamenni. Szerencsésnek érzem magam, hiszen vannak olyan országok, ahol három hónap után már vissza kell menni dolgozni. Szerintem az is rendben van, ha valaki bölcsibe viszi a gyerekét, mert a pici szocializációjához nagyon sokat hozzátesz szerintem.”

A színésznő elmesélte, teljesen komfortosan érzi magát, ha Nolen valamelyik nagyszülővel vagy a férjével van. 

Ketten vállaltunk gyereket, ha a kisfiunk az apukájával van, az természetes és a lehető legjobb dolog a világon. Egyedül biztosan nem tudnám megoldani, hogy visszamenjek, de szerencsére erre nincs is szükség. Biztos lesznek napok, amik nehezebbek lesznek majd, de ez is része és szépsége a szülőségnek.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás