Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat





Továbbra is érezhetjük a Jupiter-Uránusz együttállás hatásait, amit a mai telihold csak tovább fokoz majd. A legjobb, amit tehetünk, hogy pihenünk, és figyeljünk a megérzéseinkre.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.04.24.
Módosítva: 2024.04.24.
horoszkóp együttállás bevonzás

Kos (03. 21.–04. 20.)

Továbbra is érezzük a Jupiter-Uránusz együttállás hatását, és a mai telihold szintén egy nagyon erőteljes energia. Egészen biztosan lesznek ma kiélezett helyzetek, a kérdés, hogy hogyan reagál rájuk. Hát most lesz alkalma gyakorolni az önfegyelmet!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Szerdán kissé nehezebben fókuszál a feladatokra, szétszórtabb lehet, amit nemcsak a fáradtság okoz, hanem talán a bioritmusa is a negatív tartományban tartózkodik. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy lépést tartson az eseményekkel. Lesz köztük egy-két nem egyszerű.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Szerdán ismét nagy segítségére lesz az eligazodásban a logikája, mivel egy olyan hír juthat el önhöz, melyet nem szabad azonnal készpénznek vennie, és főleg nem ez alapján szabad sem dönteni, sem ítélkezni.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ha komoly változásokat fontolgat, akkor talán itt az ideje, hogy letegye ennek az alapjait. Ma még talán csak a színfalak mögött tevékenykedhet, de hamarosan kiléphet az árnyékból, és cselekednie is kell.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Lehet, hogy extra erőfeszítéseket kell tennie most ahhoz, hogy fenntartsa a kapcsolatot valakivel, aki fontos önnek. Talán ez a kapcsolat személyes vagy üzleti, de ha fontos önnek, többet kell szánnia most a közös kommunikációra.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Szerdán alaposan utána kell mennie egy kérdésnek, ha előbbre akar jutni egy probléma feltárásában vagy egy kérdés megválaszolásában. Érdeklődnie kell, adatokat kell kutatni. Ne lepődjön meg azonban túlságosan azon, ha nem azt találja meg végül, amire számít.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Az elmúlt időszak nagy megterheléssel járt önnek, ma meg még a telihold is további stresszfaktort jelent. Ne feledje azonban, hogy a szervezetét nem lehet kihasználni! Pihenjen ma minél többet, lehetőség szerint már délután.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ma a Skorpió teliholdnál egy szakasz véget ér az életében, és nagy lépést tehet egy új irányba. Talán meg is fog lepődni, mekkora lépés lesz az. Este szervezzen egy randevút vagy egy romantikus estét a párjával!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A telihold feszültségeket szül. Ma családi vagy baráti vitákra, nézeteltérésekre számíthat, melynek alapja az lehet, hogy egy fontos ügyben eltérő álláspontot képvisel, mint a többiek. A kérdés ilyenkor mindig az, hogy az ügy megéri-e a felhajtást, vagy a béke és a nyugalom érdekében nem jobb-e visszalépni egyet.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Van, hogy egy ártatlan beszélgetésből valami sokkal komolyabb dolog keveredik ki. Ma ön is belekerülhet egy ilyen helyzetbe, de ne feledje, hogy az ilyesmi általában inkább korábban a szőnyeg alá söpört problémák eredménye.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Szerdán egy inspiráló új ötlet villanhat be, és a napja e gondolatok jegyében telhet. Jegyzeteljen, ne hagyjon veszni semmit, mert lehet, hogy a mai nap életváltoztató események kiindulópontja lesz. A telihold után új szakasz indul.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A telihold most víz elemű jegyben, a Skorpióban van, ami önnek nagyon kedvező. Érdemes ma minél többet meditálni, relaxálni, mert most bevonzhatja a vágyott dolgokat az életébe. Gondolkodjon pozitívan!





 





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás