Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár





A Rák őszintén beszéljen az érzéseiről, az Oroszlán élvezze a népszerűséget!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.15.
heti horoszkóp csillagjegy jövő

Heti horoszkóp – 2024. 04. 15. hét.

Kos
III. 21.–IV. 20.
Tele lesz izgalmas lehetőségekkel az elkövetkezendő időszak, amelyek révén új kezdetek várnak az élet több területén is. Készülj fel a kihívásokra, fókuszálj az önfejlesztésre és az új ismeretek keresésére! Merj kilépni a komfortzónádból, értékes tapasztalatokkal gazdagodhatsz! A pihenés viszont fontos az egyensúly megőrzése érdekében.

Fotó: Pixabay

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
Nyugodt, kiszámítható heted lesz, emiatt kicsit úgy érezheted, hogy a napokban szinte megáll körülötted az élet. Lesznek persze apróbb kötelezettségeid, amelyeket meg kell oldanod, illetve a házimunka is rád hárul, de ezek nem okoznak gondot a számodra. Ha orvosi kezelés alatt állsz, a szervezeted kiválóan fog ezekre reagálni. Ideje lenne átgondolnod az eddigi étrendedet!

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Kiváló ez a hét arra, hogy kommunikálj és eszmét cserélj a pároddal, aki a csillagok szerint nyitottan és érdeklődően áll majd hozzád. Különösen akkor, ha végre őszintén beszélsz az érzéseidről és az elvárásaidról. Légy óvatos, amikor pénzügyi döntéseket hozol meg, de ne félj kockázatot vállalni az új lehetőségek felkutatásakor!

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
A szíved tele lesz empátiával, érzékenységgel, ami elősegíti, hogy éreztesd a törődésedet másokkal, főleg azokkal az emberekkel, akik ezt megérdemlik. Mutasd meg a kedvesednek is, hogy mennyire fontos számodra! Értékelni fogja. Ne félj a kihívásoktól, de emlékezz: figyelned kell a testedre és a megérzéseidre! Nem marad el erőfeszítéseid jutalma!

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Vállalkozó kedvű, szárnyaló és igazán eredeti leszel a héten. Az elkövetkezendő napokban rengeteg alkalmad lesz a képességeid és a tehetséged bemutatására. A vállalkozó kedvednek és a lelkes közreműködésednek köszönhetően sikerre, kedvező körülményekre, támogatásra és csodálatra számíthatsz a környezeted részéről, amiért hálás lehetsz.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A varázsod és a magabiztosságod felkeltheti a partnered figyelmét is. Élvezd a bókjait, az udvarlását, tölts kellemes időt a társaságában, hiszen ezen a héten a kapcsolataidon és a párkapcsolatodon lesz a hangsúly. Mások szükségleteinek a megértése segít közelebb kerülni egymáshoz. Légy nyitott a beszélgetésre és az együttműködésre.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Nyugodtan villantsd meg a logikus gondolkodásodat, még akkor is, ha hirtelen furcsa helyzetben kell meghoznod pár döntést. Most nem tudsz hibázni. Tedd meg az első lépést, így gyorsabban alkalmazkodsz a helyzetekhez! Az elkövetkezendő napokban minden találkozó és tárgyalás remekül sikerül, ha nem félsz megmutatni a képességeidet.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A csillagok azt üzenik a hétre, hogy a tetteidben és a gondolkodásodban légy könnyed, bátor, és akkor minden rendben megy majd. Ez a hét minden szempontból harmonikusnak ígérkezik számodra. Ha régóta szeretnél új barátokat szerezni, itt az ideje lépni ezen a téren! Ha szeretnél más területeket is kipróbálni például a munkahelyeden, most minden alkalmas erre. Bármelyik próbálkozásod sikeres lesz.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Ez a hét a mérlegelések ideje lesz. Ha hajlandó leszel elengedni valami fontosat, akkor valami értékeset szerezhetsz. Most végre minden bajnak és bánatnak vége szakadhat. Azt tanácsolják a csillagok: ismerd fel a saját lehetőségeidet, gondolkodj bátran, cselekedj a kudarctól való félelem nélkül! Ebben az esetben siker vár rád, a szó jó értelmében sokkolni fogsz másokat.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Használj ki lehetőségeket, hogy olyan üzleteket köss, amelyek nyereségesek lesznek számodra. Ha pedig sikerrel jársz, azt oszd meg a szeretteiddel, hiszen mindig melletted állnak. Ne ragadj le olyan projektekkel, amelyek semmi hasznot nem hoznak. A csillagok azt üzenik: hibát követsz el, ha hagyod, hogy kihasználjanak és illúziókba ringatva éled a mindennapjaidat.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Hagyd a hosszú távú terveket a héten, a legtöbb esetben ugyanis a dolgok sajnos nem úgy alakulnak majd, ahogy szeretnéd. Talán el kellene gondolkodnod azon, hogy megváltoztasd életed fő elképzeléseit. Egy kedvezőtlen időszak közepén vagy éppen, de a csillagok azt üzenik: emelt fővel fogadd a megpróbáltatásokat, és a dolgok gyorsan jobbra fordulnak.

Halak
II. 20.–III. 20.
Az alaptalan dühkitöréseid, a folyamatos követelőzéseid és az irreális vágyaid nem igazán segítenek hozzá, hogy könnyebb legyen az életed. Emlékezz arra, hogy mindig mindenben érdemes megtalálni a jót, a problémákat pedig átmeneti jellegűeknek kell tekinteni, és akkor kiderülhet, hogy az élet nem is olyan szörnyű, mint amilyennek első pillantásra tűnt! Elveszíthetsz valamit, légy éber!





 





Ezeket olvastad már?
Zseniális az IQ-d, ha meg tudod oldani ezt a matekfeladatot

Zseniális az IQ-d, ha meg tudod oldani ezt a matekfeladatot

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy tartsa kordában az érzelmeit!

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy tartsa kordában az érzelmeit!

Ezt súgják a csillagok: titokzatos kapcsolatokra derülhet ma fény

Ezt súgják a csillagok: titokzatos kapcsolatokra derülhet ma fény

Ezt mindenki elrontja: rossz reggeli szokásról rántotta le a leplet az orvos

Ezt mindenki elrontja: rossz reggeli szokásról rántotta le a leplet az orvos

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás